Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 28 53 41

Grondwerken

Grondwerken

Bouwrijp maken van percelen

Vooraleer de aannemer kan starten met de bouwwerken, moet het perceel bouwrijp worden gemaakt. Denk daarbij aan het vrijmaken van het perceel, het klaarmaken van de bouwput. U kunt bij Afgro uit Merchtem ook terecht voor funderingswerken.

Uitgraven zwembaden en zwemvijvers

Een zwembad of een zwemvijver graaf je niet met een spade uit. Dit zijn diepe putten die met precisie en kennis van zaken moeten worden uitgegraven. Afgro graaft uw zwembad of zwemvijver uit zoals het hoort.

Plaatsen waterputten en septische putten

Het plaatsen van waterputten of septische putten is een klus die zeer nauwkeurig moet gebeuren. Zo komt het erg nauw hoe diep de put zit. De afwatering van uw woning naar de put moet immers kloppen. De plaatsing moet ook vaak heel voorzichtig gebeuren. Vaak worden deze putten dicht bij een bestaand gebouw geplaatst. Afgro plaatst uw waterput of septische put volgens de regels van de kunst en zonder gevaar op schade aan bestaande constructies.

Ophogen percelen

Staat uw tuin vaak onder water? Dan ligt uw perceel wellicht te laag in vergelijking met naastliggende percelen. Afgro verhoogt uw perceel met teelaarde zodat het gelijk komt te liggen met de percelen ernaast. Het regenwater zal niet meer naar uw tuin stromen.

Nivelleren van tuinen

Is uw tuin er een met veel bobbels en putten en droomt u van een vlakke gazon? Afgro nivelleert uw tuin voor een mooie strakke tuin waarbij rekening wordt gehouden met een goede afwatering.

Verhuur graafmachines

Contacteer Afgro uit Merchtem voor uw grondwerken. Daarnaast kunt u bij Afgro ook terecht voor afbraakwerken, funderingswerken, het plaatsen van containers of het huren van een graafmachine.