Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 28 53 41

Afbraakwerken

Afbraakwerken

Afbraak alle soorten gebouwen

Afgro is gespecialiseerd in afbraakwerken van gebouwen. Of het nu om een huis, boerderij, klein bijgebouw of zelfs maar een tuinhuis gaat, Afgro uit Merchtem breekt dit af met kennis van zaken. Op zoek naar een sloopbedrijf in de regio Merchtem en Brussel? Afgro is uw partner. Contacteer ons.

Strippen van het gebouw

Voor de ruwbouw wordt afgebroken, stript Afgro het gebouw. Alle afwerking wordt stuk per stuk verwijderd. Op die manier blijven de verschillende materialen duidelijk van elkaar gescheiden.

Recupereren is winst maken

Bij de afbraak van gebouwen zijn er vaak materialen die nog bruikbaar zijn. Deze worden uiteraard niet afgevoerd. Afgro recupereert die voor hergebruik. Hoe meer van die materialen er in uw gebouw zitten, hoe lager de prijs van de afbraakwerken. Laat Afgro dus zeker een kijkje nemen wanneer u overweegt om een gebouw af te laten breken. Misschien zit er veel recuperatiemateriaal in het gebouw en kan Afgro u een zeer interessante prijs aanbieden.

Wegvoeren puin

De materialen die niet in aanmerking komen voor recuperatie worden afgevoerd. Afgro plaatst daarvoor een container op de werf en zorgt voor de volledige afhandeling. Van plaatsing van de container over ophaling tot het afvoeren van het puin.

Contacteer Afgro uit Merchtem voor de afbraak van uw gebouw. Daarnaast kunt u bij Afgro ook terecht voor funderingswerken, grondwerken, het plaatsen van containers of het huren van een graafmachine.